A Klub könyvösszefoglalókat tartalmaz.

Nincs minimum határ, hogy hány előfizetőtől indítunk kifizetést, akár 1 tag után is küldjük a jutalékot. Nincs maximum határ sem, minden egyes előfizető után jár a 26%/tag/hó kifizetés.

Ez a gyakorlatban, minden előfizető után 500 Ft/hó bevételt jelent, amaddig az előfizető tag marad, magyarul az egész élettartam alatt minden hónapban kapod a kifizetést.

A partnerként történő regisztrációhoz egy e-mail címre van szükségünk, erre küldjük el munkanapokon 24 órán belül az elkészített partnerfiók adatait. A partnerfiókban látható a partner-link, amelyet használni kell a nyomon követéshez (365 napig élő követő kódot tartalmaz), valamint a kifizetésre szolgáló paypal számlát kell regisztrálni még a fiókban. Szintén a partnerfiókban látható mennyi az aktív behozott JumpKlub előfizető.

A regisztrációs adatok küldésekor, az e-mailben küldünk egy google drive linket is, ahol letölthető marketing segédanyagok, könyvek kedvcsinálói, képek találhatóak. Ezen marketing anyagok segítségével támogatni szeretnénk partnereinket, hogy minél könnyebben és hatékonyabban tudjanak új tagokat bevonni a klubunkba.

A JumpKlubot kiajánlani weboldalon, blogon, e-mailben, Facebook-on, Instagramon, stb. gyakorlatilag bármilyen platformon lehet, betartva GDPR szabályokat.