60 másodperc és fel vagy véve!

Manapság a munkaerőpiacon hatalmas verseny zajlik, egy-egy állásra akár több százan is pályázhatnak egyszerre. Ez egy nagy kihívás és aggodalom a HR-esek számára is, hiszen nem csak, hogy nekik kell kiválasztaniuk a több száz pályázóból azt a párat, akiket behívnak interjúra és később közülük azt, aki elnyeri a pozíciót, de nagy rajtuk a nyomás is, hiszen, ha rosszul döntenek, azzal akár veszteséget is okozhatnak a cégnek. Mindezt ráadásul rövid idő alatt kell véghez vinniük, így kifejezetten azokra fognak koncentrálni, akik valamilyen szinten kitűnnek a tömegből.

Itt jön az álláskereső számára a kihívás, hiszen valahogyan el kell érnie, hogy felfigyeljenek rá ebben a hatalmas tömegben, és rekordidő alatt meg kell győznie a HR-est, hogy ő a legalkalmasabb a meghirdetett pozícióra.

Robin Ryan rendkívüli tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, így ki lehet mondani, hogy a 60 másodperc és fel vagy véve! című könyvében olyan tippeket mutat be, mely az álláskeresés alfája és omegája. Ebben a tananyagban a könyvben található tanácsok segítségével meg fogod tanulni, hogy hogyan szerezd meg álmaid állását, mindössze egy perc alatt!

Mit tegyél?

Nézzük, melyek azok a fontos lépések, melyeket meg kell tenned ahhoz, hogy rövid idő alatt mély benyomást tegyél az interjúztatóra.

Ebben a tananyagban a könyvben található tanácsok segítségével meg fogod tanulni, hogy hogyan szerezd meg álmaid állását, mindössze egy perc alatt!